dimarts, 25 de juny del 2013

Rosat d'Alella

Rosat de Merlot i Cabernet Sauvignon de la D.O. Alella





Rosat de Can Roda (Foto: Etiam)
Revetlla de Sant Joan, per sopar coca amb recapte i per a
companyar...obrim una ampolla del Rosat de Merlot i Cabernet Sauvignon del Celler Can Roda de la D.O. Alella



Encara dins l'ampolla sorprèn el seu color rosat intens, que s'accentua al posar-lo a la copa, al primer contacte amb la copa sembla que "bombollegi". Al olorar-lo un aroma molt intens a maduixa, continua sorprenent el color i les bombolletes.

Al final el tastem i la sensació, o millor dit sensacions, que produeix són ben extranyes i costen de definir. Si seguint la tònica del blog he de definir la sensació que he sentit al tastar-lo amb una sola paraula, la veritat és que se'm fa molt díficil descriure-la en una sola paraula, per tant haurè de dir "DURA I DURA  I DURA I DURA ...."

És un rosat que produeix una gran varietat de sensacions gustatives des del primer moment en que te'l poses a la boca i en continua produint una bona estona desprès d'haver-te'l empassat, per tant el que més en destacaria és la durabilitat d'aquestes sensacions gustatives, no s'acaba mai. És fresc i bombolleja d'una manera molt suau al posar-te'l a la boca, a mesura que circula per la llengua és àcid i quan te l'empasses té un punt amarg.  

Va acompanyar perfectament el sopar, l'acidesa i frescor lligaven a la perfecció amb la coca amb recapte i la llangonissa, però també amb els entrants i fins i tot amb la coca de Sant Joan de crema i fruita que vam menjar per postres. 

Us animo a tastar-lo i a compartir les sensacions que us ha produït.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada